De wijkwerking

DE START

Er was begin 2013 meteen veel interesse om de wijkwerking nieuw leven in te blazen. Meer dan 100 gezinnen reageerden op de enquête. Op de eerste kennismakende infoavond waren er vervolgens meer dan 50 buren aanwezig die actief betrokken wilden worden bij de wijkwerking.

Goede afspraken, goede vrienden! Dus nemen de leden die in het wijkcomité stapten de fakkel over van de oude garde en start ook de nieuwe wijkwerking met een duidelijke structuur, taakverdeling en in vzw-vorm zoals het vroeger ook het geval was.

WAAROM EEN LIDMAATSCHAP ?

Het wijkcomité introduceerde een lidkaart om de wijkwerking meer kracht bij te zetten. Via je lidmaatschap  steun je  de wijkwerking en stap je als je wilt mee in het buurtinformatienetwerk (BIN).

Met het lidmaatschap dekken we onder andere de kosten van de BIN ( sms-bundels, webplatform voor communicatie,…) en lever je een bijdrage die ons toelaat om toffe activiteiten te organiseren.

De bestuurders van het wijkcomité waken over het budget van de vzw Wijk Zevenbergen.

VOORDELEN LIDMAATSCHAP

Een lidmaatschap is geldig per gezin en kost slechts € 12 per jaar.

In ruil hiervoor krijg je toegang tot het BIN (Buurt Informatie Netwerk), 4 drankjetons die blijvend bruikbaar zijn bij alle activiteiten en 2 glaasjes cava op de nieuwjaarsreceptie.

Ons huishoudelijk reglement & Statuten kan u hier downloaden. 

huishoudelijk reglement WC7B v2– versie 2015

STATUTEN VZW WC7B 2015v5

Intekenformulier voor lidmaatschap kan u hier downloaden

lidmaatschap zevenbergen versie mei 2019